13 Ocak 2017 Cuma

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alsam Diye Kara Kara Düşünmeye Son!

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alsam Diye Kara Kara Düşünmeye Son!

Erkek sevgiliye hediye almak çok kolay ama bir o kadar da zordur. Sevgilinizi çok seviyor ve ona gerçekten değer veriyorsanız fazla zorlanmayacaksınız demektir. Sevgiliniz için özel bir gün ya da parti düzenlemek istiyorsanız öncelikle parti süslerini seçmekle ve almakla başlayabilirsiniz. Parti süsleriyle bulunacağınız ortamı süsleyip, ortama çekicilik ve sevgilinizin hoşuna gideceği bir anlam katabilirsiniz. 

Parti süsleri almaya karar verdiğinizde ilk olarak masa örtüsüyle başlamalısınız. Masa örtüsü çok önemli bir aksesuardır. Sevgilinize güzel yemekler hazırlayıp onunla baş başa güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Ortamı süslemek için ihtiyacınız olan şeyler; süslü ve kalp şeklinde olan balonlar, konfeti, pon ponlar, masada değişik renklerde ve şekillerde mumlar özellikle kalp şeklinde olan kırmızı, kokulu mumlar çok dikkat çekicidir.

Önemli noktalardan biri de sevgilinize hediye almaktır.Hediye almakta önemli noktalar vardır. Hem sevgilinizin çok hoşuna gideceği bir şey olmalıdır, hem de çok pahalı olmamalıdır. Çünkü sevgi pahalı eşyalarla ölçülmez, daha çok bir anlam ifade etmelidir. Örneğin güzel ve dikkat çekici bir çerçeve alıp içerisine ikinizin de bulunduğu en sevdiğiniz resmi koyabilirsiniz. Bunun anlamı ve değeri çok büyüktür. 

Çerçeveyi ofiste masasına koyabilir, yatağın başındaki sehpaya koyabilir her an sizi yanında hisseder. Başka bir hediye de, küçük magnet çerçevelerin içine değişik resimlerinizi koyup ona hediye etmektir. Sevgiliniz bu magnet çerçeveleri buzdolabına yapıştırır ve buzdolabını her açtığında her önünden geçişinde siz aklına gelirsiniz.

Sevgiliniz için düşünebileceğiniz bir başka hediye de fotoğraf albümü olabilir. Bu fotoğraf albümünün içerisine sevgili olmaya başladığınız ilk andan itibaren çekilmiş fotoğrafları tarih sırasına göre koyabilirsiniz, ya da ailesinden yardım isteyerek onun bebekliğinden itibaren olan fotoğraflarla kendi fotoğraflarınızı birleştirerek koyabilirsiniz. Bu sevgilinizin çok hoşuna gider. Ayrıca bir başka hediye de onun için anı defteri tutabilirsiniz. 

O hayatınıza girdiği andan itibaren onun hakkında olan düşüncelerinizi yazmaya başlayabilirsiniz, onu ilk gördüğünüzde ne hissettiğinizi ya da onu her gördüğünüzde neler hissettiğinizi yazmak çok daha anlamlı olabilir. Bu hediyeleri nereden bulacağım diye düşünmeyin. Bunlar için tek adres www.beyazkurdele.com . Bu adreste istediğiniz her türlü anlamlı ve dikkat çekici hediyeler bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder